RIDICHI GRATINATE

► Ingrediente
► 4 ridichi de iarnă
►500 g hribi
►4-6 căţei usturoi
►3-4 linguri ulei de măsline
►150 g smântână
►4 linguri pesmet rumenit în unt
►50 g unt
►sare
►250 g camembert

► Preparare:
1. Se spală ridichile, se curăţă, se feliază şi se lasă câteva minute în sită, să se scurgă, cu un praf de sare. Se stropesc cu ulei şi cu usturoi pisat.
2. Ciupercile se curăţă, se spală şi se opăresc în apă cu o lingură de sare.
3. Se unge tava cu unt, se presară un strat subţire de pesmet rumenit, unul de ciuperci, se stropesc cu smântână, se pun felii de camembert, ridichi şi tot aşa. Deasupra se aşază restul de brânză şi se bagă în cuptor. Se serveşte ornată cu smântână sau pesmet.

Loading...