Ricky Martin a făcut publică prima poză cu fetița lui! E superbă!

Ricky Martin a făcut publică prima poză cu fetița lui! E superbă!

La opt luni după ce a anunțat că a devenit tata de fetiță, celebrul cântăreț Ricky Martin a publicat prima imagine cu fetița lui, pe nume Lucia. 

 

Starul portorican este căsătorit cu artistul plastic Jwan Yosef și a dezvăluit pe contul lui de Instagram o imagine în care își ține în brațe fetița, care este adorabilă.

Aceasta este prima fotografie în care micuței Lucia i se vede fața. Blonduță, cu ochi albaștri și grăsuță, micuța este extrem de frumoasă și seamănă perfect cu frații ei mai mari, gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 11 ani. Pesemne, Ricky Martin a folosit aceeași mamă surogat și pentru Lucia, un fotomodel celebru. Mai mult, băieții lui Ricky Martin sunt topiți după sora lor.

Ricky Martin a anunțat că a devenit tată de fetiță,pe 1 ianuarie, tot pe contul lui de Instagram. Acesta a postat o fotografie în care pot fi văzute mâinile micuței, cuprinse de palmele celor doi tătici.

„Suntem emoționați să anunțăm că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, Lucia Martin-Yosef', a scris artistul atunci.

Ricky Martin, care are și doi băieți, gemenii Matteo şi Valentino, născuți, de asemenea, de o mamă surogat, în 2008, s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef în ianuarie 2018. Artistul  a anuntat oficial că este homosexual în 2010.

Vezi si S-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă

Citește și: