Rețetă de tocăniță cu ciuperci și roșii

rețetă de tocăniță de ciuperci cu roșii

Încearcă să pregătești într-un vas mai mare această rețetă de tocăniță cu ciuperci și roșii pentru că va avea mare succes și toți vor cere și suplimentar! 

Ingrediente pentru rețetă de tocăniță cu ciuperci și roșii:

● un kg ciuperci

● o ceapă
● 500 g roșii de gătit

● 3 căței usturoi
● 2-3 fire cimbru proaspăt

● o lingură ulei
● sare ● piper

1. Ciupercile se pun la fiert și se lasă până se înmoaie.
2. Între timp, în ulei se pune ceapa la călit și se presară cu sare. Se adaugă roșiile fără pielițe și usturoiul pisat și se lasă la fiert 10 minute.
3. Se adaugă ciupercile, se pune cimbrul, se potrivește de sare și piper și se mai lasă 10 minute pe foc, eventual adăugând puțină apă în care au fiert bureții.

S-ar putea să vă placă și…

 

Loading...