Rețetă de tocană de vită cu legume

rețetă de tocană de vită cu legume

Cred că pot găti această rețetă de tocană de vită cu legume oricând dar nu știu cum se face că pregătesc tocana asta în special toamna. 

Ingrediente pentru rețetă de tocană de vită cu legume:

● 600 g carne de vită
● 2 cepe

● o vânătă
● 2 ardei grași
● 2 morcovi
● 3 roșii de gătit
● 2 linguri ulei
● o legătură pătrunjel
● sare ● piper

1. Ceapa se curăță, se spală și se taie peștișori. Se pune la călit, se presară cu sare. Se adaugă carnea de vită tăiată
cuburi și se întorc să se rumenească uniform.
2. Se adaugă rondele de morcovi, se toarnă apă și se lasă la fiert cu capac pentru o oră.
3. Se adaugă vânăta, tăiată cuburi, ardeiul tăiat fâșii și roșiile fără pielițe, sare și piper și se lasă 10 minute la fiert pe
aragaz și apoi 20 de minute la cuptor. Se aduce la masă cu verdeață deasupra.

S-ar putea să vă placă și…

 

Loading...