Rețetă de tartă cu struguri și brânză

retetă de tartă cu struguri și brânză

Salivez în timp ce scriu această rețetă de tartă cu brânză și struguri. Avem în față o tartă demnă de case regale și de mese elegante! 

Ingrediente pentru rețetă de tartă cu struguri și brânză:

Pentru aluat:

● 210 g făină

● un albuș
● 5 linguri brânză de vaci

● un praf sare

Pentru umplutură:

● 100 g brânză cu mucegai albastru

● un ciorchine de struguri
● o lingură miere

1. Pentru aluat se frământă toate ingredientele.
2. Se adună aluatul într-o bilă și se lasă să se odihnească 30 de minute.
3. Se întinde aluatul, se transferă în tava mare de copt, tapetată cu hârtie, se unge cu miere, lăsând o margine de 3-4 cm.
4. Se așază boabele de struguri, se presară brânza fărâmițată, se întoarce spre interior marginea lăsată liberă și se coace 30 de minute.

S-ar putea să vă placă și…