Rețetă de spanac cu smântână

rețetă de spanac cu smântână

Nu se poate să nu-ți placă spanacul dacă îl faci după această rețetă de spanc cu smântână…și puțină nucșoară! Mie așa îmi place să-l fac! 

Ingrediente pentru rețetă de spanac cu smântână:

● 400 g spanac congelat

● 25 g unt

● o ceapă mică
● 2 linguri făină

● 200 ml smântână de gătit

● puțină nucșoară
● sare ● piper

1. Spanacul se pune congelat în apă clocotită, se ține un minut și apoi se lasă la scurs.
2. În unt se pune ceapa la călit 5 minute, se adaugă făina și se lasă 2 minute.
3. Se pune smântâna, se amestecă rapid și se adaugă spanacul.
4. Se lasă 2-3 minute împreună, se potrivește gustul de sare, piper și nucșoară.

S-ar putea să vă placă…