Rețetă de pui cu praz și smântână

Rețetă de pui cu praz și smântână

Woawww, ce preparat cremos! Am fost reticentă când am încercat această rețetă de pui cu praz și smântână dar acum aș face săptămânal preparatul ăsta! 

Ingrediente pentru rețetă de pui cu praz și smântână:

✽ un piept de pui fiert
✽ partea albă de la două bucăți praz
✽ 300 ml smântână de gătit
✽ 50 g unt

✽ o lingură ulei
✽ 100 g cașcaval
✽ sare

✽ piper

1 Prazul se taie rondele care se opăresc cu apă clocotită și se lasă la scurs. Într-o tigaie cu unt și ulei se pune prazul bine scurs și se călește 5 minute.
2 Se adaugă smântâna, se lasă un clocot, și apoi se pune carnea tăiată cuburi, sare și piper. Se rade cașcavalul deasupra și se pune amestecul într-un vas pentru cuptor. Se lasă la cuptor 30 de minute, apoi se scoate și se poate servi.

S-ar putea să vă placă și…