Reteta de «Inele de ceapă». Un aperitiv savuros!

Reteta de «Inele de ceapă». Un aperitiv savuros!

Pana acum am tot cumparat aceste minunatii, deci e prima oara cand fac eu cu manuta mea. Am reusit, ceea ce inseamnă ca si tu poti. Iata cum sa faci faimoasele inele de ceapa. Eu am terminat in 20 de minute! 

Ingrediente:

● o ceapă

● 3 linguri făină

● 3 linguri pesmet

● un ou

● ulei pentru prăjit

● sare

● piper

Mod de preparare:

1. Se curăță ceapa și se taie rondele potrivite care apoi se desfac.

2. Se bate oul cu sare și piper și apoi se pune într-o cutie cu rondelele de ceapă. 3. Se închide bine cutia și se agită pentru ca toate inelele de ceapă să fie bine atinse de ou.

4. Se amestecă făina cu pesmetul și se pun în altă cutie, se adaugă rondelele de ceapă, se închide bine cutia și se agită din nou. Apoi se iau inelele de ceapă și se pun în baie de ulei bine încins. Se scot pe hârtie absorbantă.

Loading...