Rețetă de foietaj cu cartofi și pui

rețetă de foietaj cu cartofi și pui

Dacă s-au anunțat musafiri îți recomand această rețetă de foietaj cu cartofi și pui! Aspectul este apetisant și aperitivul se prepară ușor! 

Ingrediente pentru rețetă de foietaj cu cartofi și pui:

un aluat foitaj
300 g carne tocată de pui
un ou

3 cartofi fierți
o legătură pătrunjel
sare

piper

Pentru uns:

2 gălbenușuri

2 linguri cu lapte

1. Carnea tocată de pui se amestecă bine cu oul, cartofii fierți, pasați, sare, piper și pătrunjel tocat mărunt. Se ia din compoziție și se formează în palme mici de carne de pui, care se pun 20 de minute la copt, pe hârtie.
2 Între timp, se întinde pe masa aluatul de foitaj și se taie fâșii. Se scoate carnea de la cuptor, se lasă să se răcească, apoi fiecare bucată de carne se rulează în fâșiile de aluat de foitaj. Se așază în tava de copt tapetată cu hârtie de copt, se ung cu gălbenuș amestecat cu lapte și se lasă la cuptor pentru 10 minute.

S-ar putea să vă placă și…