Rețetă de fasole verde cu ciuperci

rețetă de fasole verde cu ciuperci

Pentru vegetarieni sau pentru persoanele care țin post recomand această rețetă de fasole verde cu ciuperci. Poate fi servită și ca garnitură! 

Ingrediente pentru rețetă de fasole verde cu ciuperci:

● o conservă mică ciuperci feliate
● 400 g fasole păstăi

● 2 cepe mari
● 4 căței usturoi

● 2-3 linguri ulei
● sare

● piper ● verdeață, după gust

1. Ciupercile se trec sub un jet de apă rece și se lasă la scurs. Fasolea se clocotește 2 minute.
2. Ceapa se taie după dorință și se călește în ulei, presărată cu sare, doar până ce se înmoaie.
3. Într-un vas de cuptor se pun fasolea, ciupercile tăiate felii, usturoiul, sare, piper și verdeață, după gust.
4. Se acoperă cu ceapa ușor călită și se lasă la cuptor până ce aceasta s-a caramelizat frumos.

S-ar putea să vă placă și…

 

Loading...