Rețetă de drob de miel

rețetă de drob de miel

Strânge-i pe toți în jurul mesei de sărbătoare și servește-i cu cele mai bune aperitive pascale. Drobul va fi, cu siguranță, vedeta mesei, dar și celelalte preparate vor fi apreciate, mai ales dacă au fost gătite cu drag. Iată cea mai apreciată rețetă de drob de miel!

Ingrediente rețetă de drob de miel:

● toate organele de la un miel

● 4 cepe

● 4 ouă fierte

● 3 ouă crude

● 2 linguri ulei

● verdeață, după gust

● sare ● piper

 

Mod de preparare rețetă de drob de miel

1. Spălate bine și, eventual ținute în apă cu oțet, organele de miel se pun la fiert cu două cepe.

2. Între timp, celelalte două cepe se taie mărunt și se călesc foarte puțin, cât să se înmoaie.

3. Organele fierte și răcorite se trec prin mașina de tocat odată cu ceapa călită. Se adaugă ouăle crude bătute cu sare și piper. Se pune verdeața, după gust.

4. Se fierb 4 ouă să fie tari.

5. Într-o tavă de cozonac unsă cu ulei și tapetată cu făină se pune jumătate din compoziția de organe, se așază ouăle fierte, se acoperă cu restul amestecului de organe, se nivelează și se dă la cuptor pentru 35 de minute.

 

Citește și Friptură de miel- rețeta lui Joseph Hadad

Loading...