Rețetă de dovleac cu vițel în sos de bere

rețetă de dovleac cu vițel în sos de bere

Îți dau rețeta asta de dovleac cu vițel în sos de bere și îi vei vedea pe toți ai tăi cum vor șterge din farfurie și ultimul strop de sos! 

Ingrediente pentru rețetă de dovleac cu vițel în sos de bere:

● 2 felii mari de dovleac
● 450 g carne de vițel

● 2 cepe mici
● o cutie bere blondă

● ulei pentru călit
● sare ● piper

Pentru servit:

● rozmarin
● o lingură muguri de pin

1. Ceapa tocată se pune la călit un minut în ulei încins și apoi se scoate.
2. Se pune carnea tăiată cuburi, se lasă să se rumenească pe toate părțile, apoi se adaugă ceapa tocată.
3. Se toarnă berea, se presară sare și piper, se pune capac din folie de aluminiu și se lasă 60 de minute la cuptor.
4. Se scoate folia, se pun cuburile de dovleac, se acoperă din nou și se mai lasă 30 de minute la cuptor. Se servește cu
rozmarin și muguri de pin.

S-ar putea să-ți placă și…