Rețetă de ciorbă de pui cu zeamă de varză

Rețetă de ciorbă de pui cu zeamă de varză

Cât doriți, o porție sau două? Nu-i așa că și vouă vă este de folos această rețetă de ciorbă de pui cu zeamă de varză? Mi se pare că e ciorba perfectă! 

Ingrediente pentru rețetă de ciorbă de pui cu zeamă de varză:

✽ un pachet tacâmuri de pui
✽ 2 cepe

✽ 2 ardei grași

✽ sare
✽ 2 morcovi

✽ o felie țelină
✽ o rădăcină păstârnac
✽ 3-4 roșii în bulion

✽ 500 ml zeamă de varză
✽ o linguriță cimbru

✽ un albuș
✽ verdeață, după gust

1 Tacâmurile de pui se pun la fiert în apa cu sare și se ia spuma ori de câte ori apare. Între timp, se taie legumele mărunt și se pun în oală atunci când nu se mai formează spuma.
2 Se verifică dacă totul este fiert, se adaugă zeama de varză și roșiile în bulion. Se mai lasă 10 minute pe foc.
3 Se pune cimbrul, se adaugă albușul bătut spumă și se amestecă rapid. Se stinge focul
și se lasă 10 minute sub capac. Se servește ulterior cu verdeață după gust.

S-ar putea să vă placă și…

 

Încearcă și următoarea rețetă de ciorba radauteana