• 3 ouă
  • 100 g zahăr tos
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 250 g mascarpone
  • 24 pișcoturi
  • 500 ml cafea neagră fără zahăr
  • 30 g cacao
  1. Gălbenușurile se freacă bine cu zahărul tos și zahărul vanilat și apoi se adaugă mascarpone amestecând bine.
  2. Se bat albușurile spumă până se întăresc, apoi se adaugă peste mascarpone amestecând delicat.
  3. Pișcoturile se trec prin cafea și se așază ca prim strat într-o formă. Se pune un strat de cremă.
  4. Se așază alternativ crema și pișcoturile, având grijă ca ultimul strat să fie de cremă. Se presară cu cacao ș se dă la rece pentru 4 ore.

Te lingi pe degete dacă mănânci acest tiramsiu cu mascarpone! Încearcă-l și tu!

Îți recomandăm și această rețetă de tiramisu

Sursa foto:Shuttestock

Mai multe retete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro