Reguli după care Kate Middleton își crește copiii. Iată cum îi calmează pe George și Charlotte când au crize de personalitate

Reguli după care Kate Middleton își crește copiii. Iată cum îi calmează pe George și Charlotte când au crize de personalitate

Kate Middleton, soția prințului William, e deja o mamă cu experiență la cei 36 de ani ai săi, ea urmând să nască dintr-o zi în alta al treilea copil al cuplului. Însă nu i-a fost simplu chiar de la început. Iată regulile după care Kate Middleton își crește copiii.

Le permite copiilor să se uite la TV, dar cu măsură

Deși mulți ar crede contrariul, în palatul în care ducele și ducesa locuiesc împreună cu cei doi copii, George și Charlotte, există mai multe televizioare. Iar prințul George, în vârstă de 4 ani, e fan al personajelor de desene animate Peppa Pig și Pompierul Sam.

Prințul William, în vârstă de 35 de ani, povestea recent că, în casă, toți trebuie să se prefacă a fi foarte interesați de aceste două personaje, altfel George se supără foarte tare.

Nu sunt lăsați să lâncezească toată ziua în casă

Cu așa părinți sportivi nici nu e de mirare că prinții George și Charlotte sunt antrenați în tot felul de activități. George își conduce scooterul în viteză, sub supravegherea părinților, iar Charlotte, de 2 ani, se arată foarte talentată când vine vorba de fotbal.

Charlotte e pasionată și de călărit, întocmai ca străbunica ei, regina Elisabeta, a povestit recent William.

Vezi și Pasiunea ascunsă a prințesei Charlotte. Ce-și dorește să devină când va fi mare

Sunt învățați să-și onoreze familia

La culcare, William le povestește adesea celor doi copii ai săi despre prințesa Diana, mama sa care a murit într-un accident de mașină în 1997. 'Avem fotografii cu ea în casă și vorbim câte puțin despre ea. Încerc să le reamintesc că există două bunici în viața lor. E important să știe cine a fost și că a existat', mai spune William.

Le este încurajată creativitatea

Kate, absolventă de istoria artelor, se asigură că George și Charlotte merg suficient de des la muzeu și că creativitatea lor e stimulată. Îi sprijină pe cei mici să creeze tot felul de lucruri, pe care apoi le dăruiesc lui Gan-Gan, nimeni alta decât regina-străbunică. Se pare că la acest capitol talentat e mai ales George.

În timpul crizelor de personalitate, Kate are o strategie

În timpul 'crizelor de personalitate', iminente la toți copiii, mai ales atât de mici, inclusiv în cazul lui George și Charlotte, Kate are o strategie pe care o pune în practică de fiecare dată, cu succes: se coboară la nivelul copilului, aplecându-se sau așezându-se pe vine, și comunică cu el pe un ton calm, cu argumente. Strategia a învățat-o dintr-o carte de parenting pe care o prețuiște foarte mult: 'The modern mothers handbook'.

Copiii sunt încurajați să-și împărtășească sentimentele

'Catherine și cu mine dorim ca atât George, cât și Charlotte să să nu aibă probleme în a vorbi despre emoții și sentimente, pe măsură ce cresc', declara recent William.

Și părinții, la rândul lor, încearcă să fie exemple în acest sens. Kate a atras de mai multe ori atenția proaspetelor mămici care se luptă cu depresia după naștere să ceară ajutor, pentru că nu e deloc simplu să fii părinte, după cum s-a exprimat ea.

Tradiționalul e bun!

Pentru Kate și William, tradiționalul e de bun augur! Pornind de la felul în care își îmbracă odraslele (conservator, fără costume cu supereroi sau tutu-uri înfoiate și diafane) până la faptul că au ținut morțiș ca mama lui Kate, Carole, să fie babysitter, deși, clar, și-ar fi permis să angajeze pe oricine. Carole este cea care îi duce personal pe George și Charlotte zilnic la școală, iar William e cel care merge la ședințele cu părinții.

Vezi și Uite ce reguli ciudate va trebui să respecte Kate Middleton când va naște!

Citește și: