Regina a strâns toate pozele cu Meghan și prințul Harry de la palatul Buckingham. Iată motivul

regina Elisabeta nu mai vrea sa auda de printul Harry si de Meghan markle

Regina Elisabeta a II-a se pare că este supărată rău pe nepotul ei, prințul Harry, și  pe soția lui, Meghan Markle. După ce ducii de Sussex au făcut dezvăluiri șocante într-un documentar TV, spunând că fac cu greu față atenției pe care o primesc din partea tabloidelor și a presiunii din familia regală, regina a luat măsuri.

Aceasta se pare că nu mai vrea să pună deloc presiune pe cei doi, mai exact pe Meghan Markle, și vrea să le ofere intimitatea de care au nevoie. Drept urmare, ea a strâns până și din camera de audiențe de la palatul Buckingham pozele pe care le avea cu ducii de Sussex. Mai exact, lângă o masă de lângă șemineu regina ținea mai multe fotografii înrămate, ce puteau fi admirate în toate pozele realizate în această cameră, unde regina a primit numeroase vizite.

În partea stângă se aflau două, una cu Meghan și Harry, pe care a pus-o acolo imediat după căsătoria celor doi, în mai, 2018, și  una cu Kate și William, iar în partea dreaptă era pusă în ramă o fotografie cu nepoții reginei, prințul William și prințul Harry, în care cei doi apar în uniformă.

Absența fotografiei a fost remarcată zilele trecute, când regina a primit-o în vizită pe Kisha Alexander-Grant, Înalt Comisar pentru Grenada. Fanii au observat imediat că pe măsuță a rămas doar fotografia cu Kate Middleton și prințul William, iar rama ce se afla în fața acesteia cu imaginea cu Meghan și Harry  a dispărut.  Cu toate acestea, rama cu William și Harry din partea dreaptă a rămas și ea pe masă.

 

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor lua o pauză de șase săptămâni de la îndatoririle regale, începând cu luna noiembrie. Cei doi se vor muta în Los Angeles, pentru ca fiul lor Archie să petreacă timp și cu bunica lui, Daria, mama ducesei.

În luna iulie, când regina l-a primit la palat pe premierul conservator Boris Johnson, fotografia se afla la locul ei. Însă, se pare că regina a decis să ia această măsură, după ce a auzit declarațiile lui Meghan Markle și ale nepotului ei, pentru a le oferi intimitatea de care au nevoie.

 

Citește și: