Regina i-a dat cel mai bun stilist, dar Meghan Markle se încăpățânează să ceară altcuiva prima părere

Meghan markle tinute

Imediat după nunta sa cu prințul Harry, regina Elisabeta a II-a i-a cedat lui Meghan Markle unul dintre cei mai valoroși angajați. Este vorba despre consilierul australian Samantha Cohen. Meghan trebuie să petreacă zilnic timp cu aceasta și să asculte fiecare cuvințel pe care i-l spune Samantha, pentru a fi cu adevărat pregătită pentru viața de ducesă. Inclusiv în ceea ce privește imaginea trebuie să asculte ce are de spus consilierul.

Asta, mai cu seamă pentru că a gafat în câteva rânduri și e de dorit ca așa ceva să nu se mai întâmple. Însă Meghan Markle, deja trecută printr-o căsătorie la cei 36 de ani ai săi, e o femeie independentă. Așa că americanca alege să țină cont, în primul rând, de părerea altcuiva atunci când vine vorba de alegerea ținutelor. Iar acel cineva este chiar soțul ei, prințul Harry.

”Meghan întotdeauna îi cere opinia lui Harry. Chiar ține cont de ce-i spune el”, a declarat o sursă. Și nu poate fi criticată pentru această alegere. Nu doar că e soțul ei, dar Harry știe deja care e eticheta la curtea regală. Asta, chiar dacă și el, personal, e un rebel și alege adesea să nu o respecte.

Doi rebeli

”Îi spune cum crede că arată cel mai bine și ține mai puțin cont de protocolul regal”, a mai spus sursa, referindu-se la Harry.

Chiar dacă ducesa de Sussex a fost criticată pentru ținuta purtată în weekend, de ziua reginei, când aceasta a fost omagiată cu o paradă militară de proporții, trebuie să recunoști că stilul fostei actrițe a evoluat mult de când a ajuns la curtea regală. Chiar și cu umerii la vedere (cum protocolul regal nu permite), ținuta ei tot a avut stil. Cu mult mai mult decât ținutele sale de dinainte de nuntă.

Foto: Hepta

Citește și:

Loading...