Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ce spune despre viitoarea soție a prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ce spune despre viitoarea soție a prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Cel puțin așa susține revista americană Globe, citând niște surse de la palatul Buckingham.

Editorii revistei americane  susțin că regina consideră că  Meghan nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru răsfățatul ei nepot Harry. Surse de la palat au declarat că Suverana ar fi vrut ca soția roșcovanului să fie o femeie aristocrată, ci nu o actriță care a apărut îmbrăcată sumar în pictoriale și la televizor.  Mai mult, Suverana nici nu dă șanse prea mari mariajului lor și nici nu încearcă să-și ascundă antipatia față de starul din filmul „Suits”.

„Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este și divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari“, a declarat o sursă pentru revista Globe, potrivit Radar Online.

Citește și: Andreea Bănică a mărturisit că are mari probleme de sănătate: „Eu de trei luni de zile nu-mi iau copilul în brațe…”

Regina și-a arătat public antipatia față de Meghan

Elisabeta a II-a și-a arătat antipatia pentru viitoarea mireasă chiar și prin anunțul prin care și-a dat acordul pentru nunta lor. „Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, a spus aceasta.  Declarația ei este una extrem de rece și distantă față de cea în care a anunțat nunta prințului William cu Kate Middleton, în care a vorbit despre Kate cu multă dragoste și admirație, numind-o „iubita și fidela noastră Catherine Elizabeth Middleton“. Mulți au considerat că prin decizia ei de a nu folosi nici un apelativ pentru Meghan, nu a făcut altceva decât să o umilească public pe actriță.

Nu e prima dată când iese la iveală faptul că regina nu este de acord cu alegerea nepotului ei. La scurt timp, după ce prințul Harry și-a anunțat logodna cu actrița Meghan Markle, în presa britanică au apărut mai multe zvonuri că Suverana refuză să participe la nunta celor doi pentru că nu o place pe mireasă.

Citește și: Drama în showbiz! Fiul unui cunoscut actor s-a sinucis. Avea doar 16 ani: „Sunt sfâșiat…”

 

 

Citește și: