Regina Elisabeta a II-a este grav bolnavă? Cele mai recente imagini cu ea i-au îngrozit pe britanici!

reactia unui baietel care o intalneste pe regina

Cele mai recente imagini cu regina Elisabeta a II-a i-au îngrozit pe britanici. Aceasta a fost fotografiată în timp ce primea la palatul Buckingham familia regală din Iordania, iar un detaliu a atras atenția tuturor.

 

 

Familia regală a publicat pe pagina de Twitter o imagine în care apare Suverana, alături de fiica ei, prințesa Anne, și  Regina Rania cu regele  Abdullah al II- lea al Iordaniei și fiul lor, prințul moștenitor.

Regina Elisabeta, în vârstă de 92 de ani,  poartă o rochie alba și e zâmbitoare, însă la o privire mai atentă  fanii au observat un detaliu ciudat, care i-a îngrijorat foarte tare. Mâna stângă a monarhului este plină de vânătăi. În una din imagini, Suverana pare că încearcă chir să-și ascundă mâna.

Britanicii se tem că starea de sănătate a reginei este șubredă

„Ador să o privesc pe regină, dar sunt îngrijorat. De ce are pe mâna stângă o vânătaie atât de urâtă. Am pierdut eu ceva? Dar, întotdeauna arată spectaculos', a scris un comentator.

 

„Mâna ei e ok?', „Sunt foare îngrijorată. Vânătaia e foarte urâtă', „S-a ars din greșeală? E foarte urâtă vânătaia', „Ce a pățit regina la mâini', „Uitați-vă la mâinile reginei. Sunt roșii și vinete. Ca și cum cineva a încercat să-I găsească vena (pentru perfuzii)', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

Britanicii se tem că starea de sănătatea a reginei este cam șubredă, după ce în ultima vreme s-a simțit cam rău. Pe 28 iunie și-a anulat în ultimul participarea la slujba de la catedrala St Paul, casa regală precizând că s-a luat această decizie pentru că  vremea este foarte urâtă și regina este răcită.

Foto: Hepta

Citește și: