Probleme în paradis pentru Meghan Markle. Regina îi amintește care e locul ei în familie. Ce i-a interzis să facă

Regina Elisabeta i-a interzis lui Meghan Markle sa mai poarte bijuteriile printesei Diana

Regina Elisabeta a II-a i-a interzis lui Meghan Markle, soția nepotului său, Harry, să poarte bijuteriile răposatei prințese Diana. Oricât de mult ar deranja-o pe Meghan decizia monarhului, lucrurile stau cu atât mai rău, cu cât lui Kate Middleton, soția prințului William, i se permite în continuare să le poarte.

'Luna de miere' dintre cele două clar a luat sfârșit, iar regina și-a propus să-i dea o lecție lui Meghan. Nu neapărat pentru că nu-i place Meghan, pentru că a demonstrat în nenumărate rânduri că lucrurile stau chiar invers, ci cât să-i amintească acesteia locul în familie și în ierarhie.

E foarte ușor pentru americanca de 37 de ani, vedetă și înainte de a face intra în familia regală, să-și piardă capul, din moment ce toți ochii sunt ațintiți spre ea. Tocmai asta încearcă regina, o femeie înțeleaptă la cei aproape 93 de ani ai săi, să nu se întâmple.

Putea fi oricare altă interdicție impusă lui Meghan, dar a ales să nu-i permită să poarte bijuteriile Dianei. Asta pentru șta că o va răni și pentru a-i aminti că întotdeauna va fi după Kate.

Se pare că monarhul a fost deranjat de câteva luări de atitudine ale lui Meghan, care au demonstrat că americanca are o personalitate puternică și că, peste ani, ar putea să o pună în umbră pe Kate. Iar asta nu trebuie să se întâmple, în condițiile în care William și nu Harry va fi prinț.

În plus, gurile rele spun că relațiile dintre Meghan și Harry nu sunt dintre cele mai bune și că acesta este adevăratul motiv pentru care ducii de Sussex se mută de la Palatul Kensington.

Vezi și Au făcut-o și pe asta! Prințul Harry și Meghan Markle au mai făcut un gest care-i delimitează de restul familiei regale. Fac absolut totul în stil propriu!

Citește și: