La un moment dat, un grup de studenți australieni a avut curajul de a-i dărui reginei o mână falsă, din lemn, îmbrăcată într-o mânușă albă. Pe bună dreptate, au gândit că regina e sătulă să mai facă din mână tuturor, așa că măcar atunci când e în mașină să o poată folosi.

Monarhul în vârstă de 92 de ani ar fi putut măcar să ridice din sprâncene, dacă nu să reacționeze și mai rău de atât. Până la urmă, avea tot dreptul! Însă nu doar că s-a amuzat teribil de dar, ci s-a arătat de-a dreptul încântată de el, demonstrând pentru a nu știu câta oară că are umor.

Nu se știe dacă regina a folosit vreodată mâna falsă, dar cu siguranță dacă strănepoții ei pun mâna pe ea, se vor distra teribil.

Anul trecut, o sursă povestea că regina are atât de multe cadouri, unele extrem de inventive, încât cei din familie îi dau la schimb daruri valoroase, scumpe, de Crăciun, pentru a le primi pe cele are monarhului.

Însă e adevărat că în interiorul familiei regal britanice, cadourile oferite între membrii acesteia nu sunt scumpe, ci mai degrabă amuzante, cum ar fi șosete cu Mickey Mouse. Într-un an, regina le-a oferit tuturor niște pești cântători.

Iar prințul Charles a primit la un moment dat, de la prințesa Anne, un colac de WC din piele, portabil, pe care să-l folosească atunci când pleacă în deplasări.

Foto: NorthFoto

Vezi și Nu degeaba e cea mai iubită regină! S-a descălțat în văzul tuturor. Motivul e unul extraordinar

Citește și: