Regina Elisabeta, declarație savuroasă despre cine e șeful dintre George și Charlotte. Ce a dat din casă monarhul

George Charlotte

Regina Elisabeta a II-a a participat recent la un eveniment, unde a legat o conversație cu o fetiță. Mai mult, chiar a 'dat din casă', ar spune unii, pentru că a făcut referiri la caracterul strănepoților săi, George și Charlotte.

 

Prezentă la un eveniment anual, în care un elev primește, în mod simbolic, o Biblie, regina a întrebat-o pe Emily, fetița care a avut această onoare anul acesta, dacă are grijă de sora ei mai mică.

 

Cea care a răspuns a fost mama ei, Ellen Clay, în vârstă de 38 de ani. Aceasta i-a răspuns reginei că lucrurile stau 'exact invers', cea mică fiind cea care o are în grijă, ea fiind 'șefa'.

 

Auzind asta, monarhul în vârstă de 91 de ani nu s-a putut abține și a replicat că așa stau lucrurile și cu Charlotte și George.

 

'Exact așa e și cu Charlotte și George', a spus ea vizibil amuzată.

 

De altfel, nu e prima oară când se află detalii despre temperamentul micii prințese, care în 2 mai va împlini 3 ani. Anul trecut, în martie, într-o discuție pe care ducesa Kate Middleton a avut-o cu o altă mămică, o femeie cu copii de aproximativ aceeași vârstă, aceasta i-a spus că lui Charlotte îi cam place să fie șefă. Conversația dintre cele două a avut loc tot la un eveniment oficial, la dezvelirea unui monument pentru soldații care au luptat în Afganistan și Irak.

 

Atunci, Kate i-a spus soției unui militar, cu care vorbea despre copii, că 'Charlotte crește foarte repede' și că 'ea este șefa' în relația cu fratele ei, în vârstă de 4 ani.

 

De altfel, la toate evenimentele la care a participat, Charlotte a arătat că are o fire independentă și foarte sigură pe sine. La fel a reieșit și din fotografiile oficiale, inclusiv cele realizate zilele trecute, când Charlotte a început grădinița.

Foto: NorthFoto

Vezi și Prințesa Charlotte abia a început grădinița, dar deja a învățat o limbă străină!

Citește și: