Regina i-a acordat lui Kate Middleton Marea Cruce a Ordinului Victorian Regal

Regina i-a acordat lui Kate Middleton Marea Cruce a Ordinului Victorian Regal

Regina Elisabeta a II-a  i-a pregătit o surpriză  specială lui Kate Middleton, la  petrecerea anuală organizată în grădina palatului Buckingham.  Anual, peste 30.000 de invitați iau parte la petrecerea Majestății Sale, care are loc chiar la reședința Reginei. Evenimentul este organizat pentru a le mulțumii oamenilor pentru serviciul adus întregii comunități.

Însă, anul acesta, petrecerea a fost una mai deosebită, pentru că regina a organizat și o ceremonie specială pentru Kate, pentru a-i acorda insigna pentru titlul de Dame Grand Cross  al  Ordinuluiui Victorian Regal'.  Acesta este cel mai înalt rang posibil, distincție foarte importantă pe care ducesa a primit-o pentru activitatea pe care a desfășurat-o până în prezent în familia regală britanică, fiind o mare onoare.

Pesemne, ducesa a câștigat admirația și simpatia reginei, după cum s-a văzut și în imaginile de la Chelsea Flower Garden, unde Kate Middleton și regina au fost surprinse într-o ipostază surprinzătoare, ce arată că cele două sunt foarte apropiat.

Kate Middleton i-a câștigat inima reginei

Acest ordin regal victorian a fost creat de regina Victoria în anul 1896 pentru a-i răsplăti pe toți cei care, de-a lungul timpului, au ajutat-o sau au reprezentat-o cu mândrie, potrivit people.com. Astfel, monarhul aflat la conducere are posibilitatea de a decide personal cine poate primi această distincție.

Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham în ziua în care Kate Middleton și prințul William au sărbătorit 8 ani de căsnicie, dar și cu câteva zile înainte ca Meghan Markle să aducă pe lume primul ei copil, dar insigna a primit-o abia acum ducesa.

Nu mai există nicio îndoială că ducesa de Cambridge a reușit să cucerească inima reginei.  Kate a fost vedeta petrecerii pentru că a atras atenția tuturor cu ținuta ei, dar și pentru că i-a adus un omagiu regretatei prințese Diana.

Citește și: