Reacția prințului Andrew în scandalul afaceristului pedofil Jeffrey Epstein, care s-a sinucis. A făcut sau nu sex cu minore?

reactia printului Andrew in scandalul Jeffrey Epstein

Prinţul Andrew s-a declarat „consternat” de acuzaţiile de abuz sexual aduse în cadrul scandalului Jeffrey Epstein. Recent, a fost difuzat un videoclip care-l arată în 2010, la domiciliul finanţatorului inculpat pentru violarea de minore şi descoperit mort în închisoare, pe 10 august, la New York.

„Alteţa Sa Regală deplânge exploatarea tuturor fiinţelor umane şi a se lăsa să se înţeleagă că el ar fi putut tolera, participa sau susţine astfel de practici este abominabil”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat.

Daily Mail a publicat un videoclip în care prinţul, fiul reginei Elisabeta a II-a, salută o femeie care părăsea reşedinţa lui Epstein din New York în 2010.

Acuzat de agresiuni sexuale asupra mai multor minore, Jeffrey Epstein a fost arestat şi inculpat la începutul lunii iulie pentru că ar fi organizat, timp de mai mulți ani, o reţea formată din zeci de fete şi studente, cu care a avut raporturi sexuale pe numeroase sale proprietăţi.

Finanţistul a fost descoperit mort pe 10 august în celula sa de detenţie, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurare.

Epstein, în al cărui anturaj au figurat la un moment dat nume precum Bill Clinton, Donald Trump sau prinţul Andrew, solicita în mod regulat „masaje” care, potrivit anchetei americane, se transformau în raporturi sexuale forţate.

Cuvântul ei contra cuvântului prințului

Virginia Roberts, una dintre prezumtivele victime, a declarat în 2016 că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul în timp ce era minoră.

Palatul Buckingham a negat de mai multe ori că prinţul, fiu al reginei Elisabeta a II-a și tată a două fete, a dat dovadă de un comportament necorespunzător. Prințul Andrew este fostulm soț al lui Sarah Ferguson și tatăl prințeselor Beatrice și Eugenie.

Vezi și Afaceristul pedofil Jeffrey Epstein s-a sinucis, însă avea un jurnal. Iar numele prințului Andrew se află acolo. Scandal imens în familia regală britanică!

Citește și: