Reacția lui Adrian Titieni, după ce a văzut imaginile cu fosta lui soție în brațele prietenului său bun, Alexandru Papadopol. Actorul este devastat

Reacția lui Adrian Titieni, după ce a văzut imaginile cu fosta lui soție în brațele prietenului său bun, Alexandru Papadopol. Actorul este devastat

Vestea că fosta lui soție, Adriana Titieni, a fugit în brațele bunului său  prieten, Alexandru Papadopol, l-a devastat pe actorul Adrian Titieni. Apropiaţii acestuia au povestit pentru Star Matinal că celebrul actor este dezamăgit, iar singurul lui gând este la copii, ca nu cumva aceştia să sufere.

 

Adrian Titieni și Alexandru Papadopol erau prieteni buni și obișnuiau să-și petreacă vacanțele împreună cu familile lor, de aceea,  acesta s-a arătat dezamăgit de relația amoroasă dintre fosta lui soție, Adriana, și fostul soț al Ioanei Ginghinei.

Prietenii lui Adrian Titieni spun că actorul este devastat de veste și spun că cel mai rău îi pare de copiii lui și ai Adrianei, fiindu-i teamă ca ei să nu fie afectați de imaginile cu fosta lui soție și cu Papi.

„Este distrus. Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă. De la omul cu care joacă în aceeași piesă de trei ani de zile. Este foarte afectat și acum se gândește la copii. El este un tip foarte discret, mereu și-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie. Să știți că avea un calm deosebit și masca orice necaz. Fix așa face și acum. Preferă să nu vorbească despre această situație, dar vă spun că este dărâmat', a declarat un prieten al lui Titieni pentru Antena Star.

Mai mult, Adrian și Papadopol urmează să urce împreună pe aceeași scenă, într-o piesă de teatru, în luna septembrie.

 

O declarație de-a lui Adrian Titieni arată că acesta avea încă de anul trecut probleme în căsnicie, el declarând că se gândește să se călugărească.   Actorul din „Fructul Oprit” a vorbit la emisiunea „De-a viața ascunselea cu Florentina Fântânaru' despre opţiunea călugăriei. „S-ar putea ca într-un an să se producă o retragere. E ceva care mă cheamă de ani mulți, am zis că rămân în lume ca să împlinesc ceva. E ceva care mă tot cheamă, nu știu ce e. Trăim într-o societate în care suntem condiționați și dincolo de asta toate informațiile la care vrem să accedem sunt posibile', a spus Adrian Titieni la Antena 3.
Și Ioana Ginghină a reacționat după ce în presă au apărut imaginile cu Papi și cu Adriana, spunând că este dezamăgită că cei doi nu se feresc deloc și nu se gândesc că fotografiile vor fi văzute și de copiii lor.

Foto: Spynews/Facebook

Citește și: