Reacția amuzantă a lui Kate Middleton după ce a pierdut o competiție nautică în fața soțului ei. Toți au izbucnit în hohote de râs

Reacția amuzantă a lui Kate Middleton după ce a pierdut o competiție nautică în fața soțului ei. Toți au izbucnit în hohote de râs

Kate Middleton și prințul William sunt fătă nicio îndoială un cuplu adorabil și se potrivesc de minune. Ducesa de Cambrige a pierdut în fața soțului la cursa cu bărci, iar reacția ei a stârnit hohote de râs. Nici măcar soțul ei nu s-a putut abține să nu râdă.

Ducii de Cambridge au participat la o competiție nautică  organizată în scopuri caritabile, în Cowes, pe insula Wight, iar cei doi s-au aflat în echipe diferite, dar niciunul dintre ei nu a câștigat trofeul Cupa regelui. Aceasta a fost adjudecată de echipa lui Bear Grylls.

 

Deși, de obicei, Kate era cea care câștiga astfel de curse, de data aceasta, ducesa a fost codașă, iar soțul ei a ocupat poziții mai bune decât ea în clasament. Echipa prințului William a ocupat la prima cursă locul trei, în timp ce ducesa a ajuns cu echipa ei pe ultimul loc,iar la adoua cursă barca lui Kate a fost descalificată pentru că a furat startul.

Însă, de departe, cel mai mult i-a amuzat pe oamenii din public reacția adorabilă a lui Kate când a aflat că prințul William a ajuns printre primii, stârnind imediat hohote de râs. Chiar și soțul ei a râs cu lacrimi și a avut grijă să-i spună chiar el lui Kate că ea este de data aceasta, cea care va primi trofeul pierzătorilor, ci nu el.

Catherine a primit din partea organizatorilor o lingură de lemn uriașă, ce era acordată pierzătorilor. Înainte să-și ridice premiul Kate, răzând, și-a ascuns fața în mâini, rușinată, spre amuzamentul tuturor. Ducii de Cambridge se pare că s-au distrat de minune la acest eveniment, și au fost surprinși în ipostaze amuzante.

La eveniment, au fost prezenți și prințul George și prințesa Charlotte, care și-au urmărit părinții dintr-o barcă alături de bunicii lor, părinții lui Kate. Însă,  micuța a reușit să fure iar toată atenția fotografiilor. Și asta, pentru că în timp ce oamenii o salutau, în loc să le facă cu mâna, Charlotte a scos limba la ei.

Kate și William au participat în ultima vreme la cât mai multe evenimente în aer liber pentru că vor să încurajează părinții să-și lase copiii să petreacă cât mai mult timp afară și să practice sporturi.

 

Citește și: