Reacția adorabilă și complet neașteptată a unui băiețel care o întâlnește pe regina Elisabeta. Monarhul a râs copios | VIDEO

reactia unui baietel care o intalneste pe regina

Regina Elisabeta a II-a a vizitat recent o fundație, Coram, una dedicată ajutorării copiilor, aflată sub patronajul coroanei încă din 1739. Însă un incident mai degrabă amuzant i-a făcut vizita extrem de plăcută.

Printre cei care i-au fost prezentați monarhului a fost și un băiețel numit Nathan. Când acesta a fost introdus reginei chiar de către părinții săi, băiatul a fost atât de copleșit, încât, deodată, s-a lăsat de vine și, mergând de-a bușilea, cu toate membrele, a ieșit printre picioarele părinților, depărtându-se extrem de intimidat.

Pur și simplu a ales să-și facă ieșirea, deloc elegant, dar copilărește, din scena mult prea emoționantă pentru el.

Regina a început imediat să râdă. Cu mai mulți nepoți acasă, e obișnuită cu un astfel de comportament.

Cei de față au glumit, spunând că Nathan i-a făcut o plecăciune specială reginei. În loc să se simtă stigheriți de comportamentul fiului, părinții lui Nathan au râs și ei cu lacrimi.

Vezi și Ea e singura femeie pentru care Regina însăși a încălcat protocolul la care ține atât de mult: 'O prostie!'. Replica ei e cu adevărat memorabilă

Citește și: