Un serial extrem de iubit a ajuns la final. Reacția actorilor când au citit scenariul ultimului episod și poza care spune totul

ultimul episod din Big Bang Theory

După 12 ani, serialul 'Big Bang Theory', care a adus celebritatea mai multor actori, transformându-i în adevărate vedete, ajunge, în sfârșit, la final. Un final deloc simplu pentru protagoniști.

Actrița Kaley Cuoco, cea care dă viață personajului Penny în serial, a postat pe Instagram mai multe comentarii și fotografii care ilustrează perfect stările prin care trece. Vedeta în vârstă de 33 de ani a postat o fotografie cu scenariul, adăugând și un comentariu grăitor: 'Da, nu am dormit'.

View this post on Instagram

Yea, didnt sleep . @bigbangtheory_cbs

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Ulterior, după citirea scenariului, a mai postat o fotografie care o înfățișează în lacrimi.

View this post on Instagram

Post table read for @bigbangtheory_cbs finale episode

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Printre cei care au comentat la postarea ei s-a aflat și Courteney Cox, Monica din 'Friends', care a scris: 'auuu, îmi amintesc acest sentiment… iar voi ați fost și mai mult timp împreună'.

Vizibil îndurerată de terminarea serialului în care a jucat 12 ani din viață, Kaley a mai postat o fotografie în care, lângă scenariu, se văd mai multe șervețele mototolite, cu care actrița și-a șters lacrimile.

Poza e însoțită și de un comentariu, în care actrița le spune fanilor că scenariul a kăsat-o fără cuvinte, adâncind astfel misterul din jurul finalului serialului.

Actrița a mai spus că tot ce poate face pentru a-și atenua durerea e să ia acasă unul dintre tablourile de pe perete, la care obișnuia să se uite tot timpul, în timpul filmărilor.

Și colegul ei de platou Johnny Galecki, cel care îl joacă pe Leonard, iubitul ei din serial, a postat pe rețelele de socializare un comentariu, scriind că scenariul ultimului episod a fost cel mai greu de citit din întreaga sa viață.

La fel gândește și Kunal Nayyar, cel care îl joacă în serial pe Rajesh.

Vezi și Îl cunoști din Teoria Big Bang, dar știai că e căsătorit cu un bărbat cu care are o relație de 16 ani? Iată cum arată soțul lui Jim Parsons

Citește și: