Răzvan de la „Neatza” și Lidia Buble formează un cuplu de aproape doi ani, dar iată cum își alintă prezentatorul iubita. Artista împlinește astăzi 24 de ani

Răzvan de la „Neatza” și Lidia Buble formează un cuplu de aproape doi ani, dar iată cum își alintă prezentatorul iubita. Artista împlinește astăzi 24 de ani

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este una dintre cele mai controversate din showbizul românesc. Atât pentru faptul că este o diferență de 13 ani, dar și pentru  că Răzvan și-a părăsit soția, Diana, cu care avea o căsnicie de 15 ani, pentru frumoasa artistă. Cu toate acestea, prezentatorul de la „Neatza' nu se ferește să-și arate public sentimentele pentru Lidia.

 

Răzvan a postat astăzi pe facebook o imagine cu el și cu Lidia Buble pentru a marca aniversarea iubitei sale, care astăzi împlinește 24 de ani. Mai mult, prezentatorul tv a dezvăluit cum își alintă iubita într-o declarație frumoasă: „Astăzi este despre ea…La multi ani, Țuțurina mea!', a scris Răzvan.

Formează un cuplu de aproape doi ani

În mai 2016, Răzvan Simion divorța de femeia cu care are doi copii, pentru a-și urma inima și să trăiască fiorii iubirei din nou lângă  Lidia Buble, cu care începuse o relație. De atunci, cei doi îți trăiesc dragostea liniștiți fără să le pese se pare de gurile rele ale oameniilor care le contestă relația. La începutul anului trecut, Diana, soția lui Răzvan,  a fost de acord să divorțeze cu condiția să o țină pe Lidia departe de copii lor.

Lidia Buble a slăbit peste 10 kilograme

Lidia Buble parcă a înflorit de când se afișează al brațul prezentatorului tv. Dacă în urmă cu doi ain, avea ceva kilograme în plus și era mai plinuță, aceasta s-a ambiționat și a slăbit 10 kilograme. iar aceasta susține că nu i-a fost deloc greu să topească surplusul de greutate. Evident, a ajutat-o și vârsta, însă aceasta a dezvăluit că a mers zilnic la sală și a încercat să mănânce cât mai sănătos, fără prăjeli și grăsimi.