O actriță celebră a născut primul său copil acum câteva luni și nimeni nu a știut. De ce nu vrea să se căsătorească

Rashida Jones a nascut

Actrița Rashida Jones, cunoscută din serialul 'Parks and Recreation', pentru care a primit numeroase premii, dar și pentru filmul 'The Social Network', a născut primul său copil în urmă cu câteva luni. Vedeta în vârstă de 42 de ani, care-și ascunde cât poate viața personală de presă, nici nu a anunțat că e însărcinată, așa că vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

Tatăl copilului este Ezra Koenig, de 34 de ani, solistul trupei Vampire Weekend. Deși nu au confirmat niciodată publuic faptul că formează un cuplu, cei doi se întâlnesc în secret din 2016.

Pentru moment nu se cunoaște nici sexul, nici numele bebelușului.

Rashida nu a fost niciodată căsătorită, dar a fost logodită cu producătorul de muzică Mark Ronson, iar în trecut a avut legături cu actorii John Krasinski, Colin Jostși Jon Favreau.

'Căsătoria nu-ți aduce nimic'

Într-un interviu acordat în 2011, actrița afirma că e posibil să nu se căsătorească niciodată. 'Căsătoria nu-ți aduce nimic', spunea ea atunci, dând ca exemplu doi prieteni apropiați ei, care, deși nu sunt căsătoriți, au doi copii împreună și sunt foarte fericiți. 'Chiar nu-ți aduce nimic căsătoria. Doar o nuntă prostească, de care se bucură alții', mai spunea ea atunci.

Foto: Hepta

Vezi și Fericire mare în familia Elenei Gheorghe. Familia ei s-a mărit din nou. A născut o fetiță de nota 10

Citește și: