La 50 de ani își împlinește visul! Ramona Bădescu este însărcinată!

Ramona Badescu este insarcinata

La 50 de ani, Ramona Bădescu își vede în sfârșit visul cu ochii. Actrița este însărcinată pentru prima oară.

Cum deja își pierduse speranța să rămână însărcinată natural, actrița vorbise cu partenerul ei să recurgă la fertilizare in vitro. A mers să înceapă procedura și, surpriză, era deja însărcinată.

”Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare. Când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm.

M-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu pentru OK! Magazine.

Da, se pare că mai există și minuni, iar Ramona Bădescu oferă o posibilă explicație: ”Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă”.

În plus, vedeta a fost prevăzătoare, cu ani în urmă. ”Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă”, a povestit ea.

Cine este tatăl copilului

Cât despre tatăl copilului, Ramona Bădescu nu a oferit prea multe detalii. A povestit despre el, dar nu a făcut publică identitatea acestuia.

„În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă.

O iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec.

Țin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el.

Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”.

Vezi și Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă. E însărcinată? Detaliul care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă vine deja al patrulea copil

Citește și: