Raed Arafat: Saloanele de înfrumusețare vor fi deschise în România, dar vor funcționa după alte reguli

Raed Arafat: Saloanele de înfrumusețare vor fi deschise în România, dar vor funcționa după alte reguli

După  ce va expira starea de urgență impusă în contextul pandemiei de COVID-19,  angajații din saloanele de înfrumusețare se pot întoarce la muncă. Însă, Raed Arafat a subliniat că ei trebuie să respecte o serie de reguli foarte stricte. 

Saloanele de înfrumusețare vor fi deschise în România, începând cu 15 mai, dar vor funcționa după alte reguli. Raed Arafat a dat noi lămuriri, precizând că oamenii pot merge la salon doar pe bază de programare.  'Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo!'

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

CItește și: