Radu Vâlcan a pregătit tort raw vegan pentru soția însărcinată

Radu Vâlcan a pregătit tort raw vegan pentru soția însărcinată

Viitorul tătic Radu Vâlcan a pregătit pentru soția lui, actrița Adela Popescu, un tort conceput special pentru femeile însărcinate.

 

În luna în care sunt sărbătorite femeile, Radu Vâlcan i-a făcut soției sale o surpriză dulce, dar foarte sănătoasa. Prezentatorul tv a preparat alături de Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw vegană, un tort de ciocolată și fructe de pădure special conceput pentru femeile însărcinate și pentru cele care alăptează.

'Sunt începător în bucătărie, dar îmi face plăcere să gătesc pentru soția mea și pentru viitorul meu copil!', a mărturisit Radu.

Ce conține și cum se prepară:

Fără zahăr, lactoză și fără foc, dar mai ales fără cacao, tortul cu ciocolată sănătoasă și fructe de pădure este alegerea ideală nu numai pentru femeile însărcinate, ci și pentru cele care iubesc dulciurile, dar nu și kilogramele în plus.
Din nuci românești și migdale hidratate, îndulcit cu smochine și curmale, cu un praf de fulgi de cocos și un strop de vanilie, Radu Vâlcan a preparat în premieră blatul pentru un tort raw vegan. O lingură de carob a înlocuit cu succes cacaoa, iar expertul în nutriție Anca Alungulesei l-a asigurat pe viitorul tătic că aceasta este varianta ideală deoarece este o ciocolată sănătoasă, nu îngrașă și e plină de nutrienți'.

Credit foto: PR

Radu Vâlcan și Anca Alungulesei

Modul în care s-a descurcat Radu Vâlcan în bucătăria din serialul Mademoiselle Coco poate fi văzut aici.

Credit foto: PR