O actriță celebră e pentru prima oară însărcinată la aproape 40 de ani. Cine e alesul

Rachel McAdams insarcinata

Rachel McAdams, cunoscută din filme ca 'The Notebook', 'Midnight in Paris' sau 'Mean Girls', filmul care practic a lansat-o, în 2004, e pentru prima oară însărcinată, la 39 de ani.

Actrița, care din aprilie 2016 are o relație cu scenaristul Jamie Linden, în vârstă de 37 de ani, nu a confirmat până acum sarcina, însă aceasta e prea vizibilă pentru a fi negată. Se crede că Rachel ar fi deja în luna a șaptea, ceea ce înseamnă că în primăvară o vom vedea deja cu bebelușul în brațe.

Ea și Jamie au fost văzuți luând masa în Atlanta, SUA, zilele trecute. În plus, Jamie se comporta extrem de protector cu Rachel, spun cei care i-au văzut.

Înainte de Rachel, Jamie a avut o relație tot cu o actriță, Zooey Deschanel.

Cât despre Rachel, originară din Canada, aceasta a avut o relație cu 'frumușelul' Ryan Gosling, partenerul ei din 'The Notebook'. Cei doi au ieșit împreună timp de doi ani, din 2005 până în 2007, fiind foatre iubiți de puiblic și tabloide.

După despărțire, fiecare și-a văzut de viața sa, iar lucrurile au avut o turnură pozitivă pentru amândoi. Ryan Gosling este în prezent părinte a doi copii, alături de Eva Mendes.

Foto: Hepta

Vezi și Secretul frumuseții actriței Eva Mendes. Cum se menține în formă la 43 de ani

Citește și: