Puterea piramidelor. 7 efecte stranii pe care le are acest corp geometric

puterea piramidelor si energiile paranormale

În pofida numeroaselor studii, puterea piramidelor rămâne un mister greu de pătruns. Unii le consideră simple forme geometrice, alţii susţin că ele captează energii cosmice benefice. Iar adepții teoriilor paranormale cred că, în miezul piramidei, la o treime înălţime faţă de bază, este concentrat un câmp magnetic excepțional. 

Apa de la robinet are gust mai bun şi este mai curată, dacă stă 24 de ore în interiorul unei piramide. Fructele şi legumele sunt mai savuroase, ţinute într-o construcţie piramidală… dar nimic nu este dovedit ştiinţific.

Sub puterea piramidelor

Apa capătă proprietăţi magice

Unii cercetători susţin că plantele udate cu apă ţinută câteva ore sub o piramidă vor creşte mai repede şi vor fi mai viguroase. Se pare că apa este „încărcată' cu energia piramidei şi o transmite plantelor.

Alimentele sunt dezhidratate fără să se strice

Chimistul belgian Paul Likens susţine că fructele, legumele sau carnea nu intră în putrefacţie, dacă sunt ţinute într-o piramidă. Se usucă, dar nu se mucegăiesc, ceea ce denotă că piramida poate avea un efect rapid de dezhidratare.

Bijuteriile îşi recapătă luciul

Pornind de la experimentele cu lama de ras care era ascuţită din nou dacă era amplasată sub o piramidă, cei care cred în acest efect susţin că bijuteriile din metale preţioase redevin strălucitoare.

Laptele îşi păstrează dulceaţa

Se spune că un pahar cu lapte dulce şi proaspăt introdus în centrul unei piramide, îşi va păstra calităţile mai multe zile în şir. Piramida îl păstrează bun de consumat, așa cum ar sta la frigider şi fără să se acrească.

Rănile se vindecă mai repede

Stai cu faţa spre nord şi pune o piramidă din cristal transparent pe zona în care te-ai tăiat, te-ai lovit sau te-ai ars. Piramida va accelera vindecarea rănilor, după cum susţin cei care cred cu entuziasm în efectul de piramidă.

Durerea este diminuată

Bolnavii care îşi pun sub pat o piramidă vor resimţi o scădere în intensitate a durerilor. Se spune că efectul de piramidă combate durerile de cap şi de dinţi, oboseala şi anemia. Merită încercat, atâta vreme cât nu neglijezi sfaturile medicului!

Poți să dormi mai bine sub puterea piramidelor 

Mulți adepți ai fenomenelor paranormale consideră că, dacă amplasezi mici piramide din metal sau din sticlă în cele patru colțuri ale dormitorului, se acumulează în cameră o energie benefică și aceasta ajută la echilibrarea organismului, la odihnă profundă și recuperarea energiei pierdute.