Pulpă de porc cu umplutură

pulpa-de-porc-cu-umplutura

Asta este una dintre cele mai bune rețete de pulpă de porc cu umplutură! Rețeta asta este pe listă pentru următoarea dată când voi cumpăra pulpă de porc! 

Ingrediente pentru pulpă de porc cu umplutură:

● o bucată pulpă de porc de circa 1,5 kg
● 450 g carne tocată amestec pentru cârnați
● 150 g ciuperci

● o legătură mărar ● o legătură pătrunjel
● 2 ouă

● 2 cepe
● 3 linguri ulei

● 100 g unt

● sare

● piper

1. Ciupercile curățate și tăiate foarte mărunt se pun în tigaia fără grăsime. Se lasă 10 minute și se scot. Se pune ceapa tocată la călit în ulei încins și se presară cu sare.
2. Când s-a înmuiat ceapa, se adaugă ciupercile și carnea tocată și se lasă până ce își schimbă culoarea. Se trage de pe foc, se lasă să se răcorească, se adaugă ouăle bătute și verdeața mărunt tocată. Se potrivește gustul de sare și piper.
3. Carnea se taie, se bate pentru a obține o foaie cât mai dreaptă. Se presară cu sare și piper, se așază umplutura, se rulează și se leagă.
4. Se unge cu unt, se așază într-o tavă și se dă la cuptor, unde se lasă aproximativ 80 de minute. Se verifică cu o scobitoare. Dacă sucul iese alb, preparatul este gata.

Sursa foto:Shutterstock