PULPĂ DE PORC CU CARTOFI

► Ingrediente
► 600 g pulpă de porc
► 800 g cartofi
► 4-5 roșii
► o căpăţână usturoi
► cimbru și busuioc proaspăt
► sare
► piper
► 3-4 linguri ulei de
floarea-soarelui

► Preparare:
1. Pulpa de porc se feliază și se căleşte în uleiul încălzit.
2. Se adaugă usturoiul tocat mărunt și se rumenește împreună cu carnea. Se condimentează cu sare și piper.
3. Separat, se curăță și se spală cartofii, se taie felii potrivite și se așază în tavă împreună cu carnea înăbușită.
4. Se bagă la cuptor și, după ce s-au frăgezit, se adaugă piureul de roșii, cimbrul și busuiocul tocate mărunt. Se amestecă ușor și se mai lasă aproximativ 30 de minute în cuptor. Se ornează cu frunze de busuioc.

Loading...