PULPĂ DE MIEL CU CARTOFI

► Ingrediente
► o bucată pulpă de miel
►sare
►piper negru măcinat
►300 ml vin roșu demisec
►un praf curry
►o linguriță zahăr
►2-3 linguri pastă de roșii
►cimbru verde
►6-8 cartofi
►50 g unt
►3-4 căţei usturoi

► Preparare:
1. Se prepară sosul din vin,
curry, pastă de roșii, cimbru, zahăr, sare și piper. Se mixează 2-3 minute și se toarnă peste pulpa de miel curățată și spălată în prealabil. Se unge cu sos peste tot și se lasă la macerat aproximativ 3 ore. Se rumeneşte apoi la 160°C.
2. Se curăţă cartofii, se stropesc cu unt, sare, usturoi și cimbru măcinat şi se coc în tava cu pulpa de miel, în ultimele 30 de minute.
3.  Carnea se servește cu garnitura de cartofi și se ornează cu sosul din tavă.

Loading...