Ingrediente pentru pui în stil indian:

●375 g piept de pui sau pulpe dezosate
● 2 linguri suc de lămâie
● 3 linguri iaurt
● 1/2 linguriță chimen măcinat
● 1/2 linguriță garam masala
● 1/2 linguriță curcuma
● 1/4 linguriță coriandru măcinat
● 2 căței usturoi
● o linguriță ghimbir proaspăt ras

● 1/4 linguriță praf de chilli
● 2 linguri ulei

● sare

1. Carnea porționată se pune într-un vas cu suc de lămâie și sare. Se amestecă și se lasă 10 minute.
2. Separat, se amestecă iaurtul, usturoiul pisat, ghimbirul și condimentele. Se pune apoi amestecul peste carne și se lasă la marinat 2 ore.
3. Între timp, se încinge foarte bine grătarul.
4. Se pune carnea pe grătar și se lasă 10 minute, apoi se transferă în tigaie cu ulei și se mai lasă 15 minute.

Iată cea mai simplă rețetă de pulpe de pui cu cartofi la cuptor!

S-ar putea să-ți placă și…