PUI DULCE-ACRIŞOR

► Ingrediente
► 2 bucăţi piept de pui
►2 linguri făină
►o cutie mică de compot caise
►o lingură ulei
►3 cepe mici
►100 ml vin alb
►100 g migdale feliate
►50 ml smântână de gătit
►sare
► Preparare:
1. Carnea se taie felii care se presară cu sare şi se trec prin făină. Caisele se scurg bine şi se taie mărunt.
2. Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se prăjesc feliile de carne pe ambele părţi. Se scot apoi şi, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată mărunt. Apoi se toarnă vinul, se pun migdalele şi se lasă la fiert 10 minute.
4. După acest timp, se pun caisele şi se lasă încă 10 minute la fiert. Se adaugă smântâna şi se ţine 2 minute pe foc, după care se pune carnea şi se mai fierbe totul 10 minute.

Loading...