Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • o rădăcină țelină
  • 150 g maioneză de casă
  • sucul unei jumătăți de lămâie
  • câteva caise din compot
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • o linguriță boia
  • pătrunjel
  • 4 felii pâine

1.Se pregătește întâi salata de țelină, pentru care se trece țelina pe răzătoare și apoi se amestecă bine cu maioneza de casă. Se potrivește gustul cu sare și suc de lămâie și se dă la frigider.
2. Carnea se taie pe lung și se prăjește în ulei, având grijă să fie întoarsă pe toate părțile.
3. Se pregătește pâinea, care se prăjește ușor, peste care se pune salata de la frigider.
4. Carnea tăiată se așază peste salată, se pun caisele tăiate subțire și se presară cu boia și pătrunjel. Se servește imediat.

Sursa foto:Northfoto/Colorise