Ingrediente pentru pui cu tarhon:

— 6 fileuri de pui (circa 350 g)
— 2 linguri de ulei
— 2 linguri de unt
— 2 fire de ceapă verde (numai partea albă)
— un cățel de usturoi
— o lingură de sherry sec
— o jumă­tate de cană (125 ml) de smântână pentru gătit
— o jumătate de lingură de tarhon uscat
— sare

Mod de preparare pentru pui cu tarhon:

1. Fileurile de pui se prăjesc, timp de 3 minute pe fiecare parte, într-o tigaie cu unt și ulei încinse, până se rumenesc frumos. Când sunt gata, se scot pe o farfurie.

2. Ceapa verde se toacă mărunt și se călește în uleiul rămas, împreună cu usturoiul zdrobit, amestecând 30 de secunde, până se înmoaie. Se adaugă tarhonul, se reduce focul și se fierbe totul timp de 2 minute, până când scade sosul.

3. Se pun fileurile de pui prăjite la loc în tigaie și se mai lasă să dea într-un clocot, apoi se pot servi.

Încearcă și:Minirulade de pui