Pui cu roșii și gogoșari

pui-cu-rosii-si-gogosari

Nimic complicat în rețeta de pui cu roșii și gogoșari dar avem grijă șă folosim ingrediente proaspete și de calitate și toți se vor linge pe degete după o așa bunătate! 

Ingrediente pentru pui cu roșii și gogoșari:

● 4 pulpe de pui
● o ceapă

● 2 gogoșari
● 4 roșii

● 2-3 linguri ulei
● rozmarin
● sare

● piper

1. Roșiile se opăresc într-o oală cu apă fierbinte. După ce se răcesc puțin, se curăță de coajă și se taie bucăți.
2. Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe ambele părți.
3. Se scoate și, în același ulei, se pun ceapa și gogoșarii, curățați, spălați și tăiați, după preferințe. Se presară cu sare.
4. După ce s-au înmuiat, se pun roșiile și carnea și se acoperă cu apă.
5. Se lasă la fiert până scade mâncărica de pui cu roșii și gogoșari, circa 30 de minute. Se potrivește gustul de sare și piper și se servește cu rozmarin.

Sursa foto:Shutterstock