Ingrediente

  • o jumătate pui
  • 200 g unt
  • o lămâie
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapă mare
  • 200 g măsline verzi
  • 200 ml vin alb sec

Mai multe rețete cu pui găsești aici

  • sare
  • piper

1. Carnea se porționează și se rumenește în unt.
2. Legumele se taie mărunt, se scoate carnea și se pun legumele să se călească.
3. Apoi, se adaugă lămâia tăiată cât mai mărunt, se lasă și ea la rumenit și apoi se scot legumele și s repune carnea în vas.
4. Se presară cu sare și piper, se pun măslinele și vinul și se lasă să fiarbă până se avaporă. Apoi, se pun 200 ml apă și se lasă la fiert, 30 de minute.
5. Se repun legumele și se continuă fierberea încă 30 de minute.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Mai multe retete gasiti pe site-ul www.retetepractice.ro