Pui cu ciuperci și paste

Pui cu ciuperci și paste

A fost votată ca fiind combinația cea mai gustoasă: pui cu ciuperci și paste. Mie îmi place muuuult de tot și nu pot să fiu decât de acord!

Ingrediente:

● un piept de pui
● o conservă mică de ciuperci
● 2 căței usturoi

● 4 linguri ulei
● 400 g paste

● 2-3 fire pătrunjel
● sare

● piper

1. Carnea se feliază, se presară cu sare și piper și se rumenește pe ambele părți în două linguri de ulei.
2. Se scoate, se adaugă restul uleiului și se pun ciupercile trecute sub un jet de apă și bine scurse.
3. Se pune și usturoiul și se lasă 15 minute pe foc. Apoi se pune din nou carnea și se continuă prăjirea încă 10 minute, amestecând.
4. Se fierb pastele, se scurg și se pun în tigaie peste carne și ciuperci eventual, adaugând una-două linguri din apa în care au fiert pastele. Se mai lasă maximum 10 minute pe foc, se trage vasul de pe flacără, se presară pătrunjel și se aduce la masă.

Vă recomand și rețeta asta de paste cu pui și unt:http://goo.gl/CeNRb0

 

Sursa foto:Shutterstock16