Tocăniță picantă de pui

Tocăniță picantă de pui

Ceva picant doriți? Cred că merge o tocăniță picantă de pui, nu-i așa? 

Ingrediente:

● 2 pulpe de pui

● o ceapă
● 4 ardei grași

● 4 roșii

● 2 ardei roșii iuți
● sare

● 50 ml ulei

● 3-4 fire pătrunjel

 

1. Carnea de pui se porționează, se spală, se șterge de apă, după care se rumenește în ulei.
2. Se scoate carnea și se pun la călit ceapa și ardeii curățați, spălați și tăiați, în prealabil. Se presară cu sare, se lasă să se înmoaie și se readaugă carnea.
3. Se lasă la fiert 20 de minute, se pun roșiile fără pielițe, ardeii iuți tăiați mărunt și se mai lasă 20 de minute la fiert.
Se servește cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Încearcă și această rețetă ușoară de tocanita de pui