● o ceapă
● 2 ardei grași roșii

● 2 căței usturoi

● o conservă mare roșii în bulion

● 300 g ciuperci proaspete
● 200 ml vin alb
● 60 ml ulei

● 1/2 crenguță rozmarin

● sare

● piper

1. Se rumenește puiul într-o tigaie cu jumătate din cantitatea de ulei, se potrivește de sare și piper și se scoate.
2. Se adaugă restul de ulei și se călesc ceapa și ciupercile tăiate mărunt. Se pun sare și piper, apoi ardeii tăiați fâșii, usturoiul și se mai lasă un minut să se călească.
3. Se toarnă vinul, se amestecă pentru a îngloba toate sucurile și apoi se pun roșiile.
4. Într-un vas de cuptor se pun puiul și sosul de roșii, se lasă să ajungă la punctul de fierbere și apoi se transferă vasul în cuptor, adăugând rozmarinul.
Se lasă 45 de minute.

Sursa foto:Shutterstock