În cazul în care nu știi exact ce să dăruiești persoanelor dragi din viața ta, mai exact ce fel de cadouri simbolice sunt permise, sugestia noastră este să oferiți flori. Acestea sunt cunoscute încă din vremuri străvechi drept simbolul dragostei, admirației, respectului și recunoștinței, așa că vor fi primite fără probleme. Probabil nu ai văzut până acum nicio persoană care să refuze un buchet de flori. 

În ceea ce privește florile dăruite persoanei iubite, întotdeauna vei avea succes dacă vei dărui trandafiri. Nimeni nu poate refuza un buchet compus din superbele flori, mai ales dacă este ales în funcție de semnificația culorilor.

Înainte de a-ți da câteva sfaturi referitoare la alegerea buchetelor și la ce tip de flori se potrivesc oricui, trebuie să îți spunem că poți comanda florile online, de la o florărie online de lux. Astfel, te vei bucura și de alte servicii adiacente, care îți vor aduce și ție bucurie, nu doar persoanei căreia îi vei dărui florile. Spre exemplu, vei beneficia de transport gratuit în cel mai scurt timp de la livrare, felicitare personalizabilă cadou, ambalaje de lux și multe altele.

 În continuare, îți vom prezenta câteva buchete de flori deosebite, compuse din trandafiri și ocaziile la care le poți dărui, în concordanță cu simbolistica acestora. 

În primul rând, trebui să îți recomandăm un buchet de trandafiri roșii. Nu există un cadou mai frumos și romantic, un cadou mai potrivit pentru persoana iubită, decât trandafirii roșii. Aceștia semnifică iubirea, pasiunea și pot fi dăruiți fără a spune ceva, deoarece emoțiile vor vorbi de la sine. În acest caz, îți recomandăm un buchet special, Romantic Thoughts, format trandafiri roșii aleși cu grijă și ambalați astfel încât să arate perfect. 

Dacă vrei să îi înseninezi cuiva ziua, dăruiește-i un buchet de trandafiri galbeni. Știm ce vei spune, că sunt simbolul geloziei, însă nu este deloc așa. Trandafirii galbeni reprezintă bucuria, fericirea și sunt flori care aduc căldură în casă și în suflet, datorită culorii galben, ce este asemănată soarelui. 

Nu în ultimul rând, pentru evenimentele fericite, cum ar fi nașterea unui copil sau pentru o persoană dragă din familie, cum ar fi mama, bunica, sora sau poate chiar o foarte bună prietenă, alege cu încredere buchete de trandafiri roz sau descopera florile în cutii în această culoare deosebită. Cu siguranță se vor bucura având în vedere că rozul reprezintă respectul, feminitatea și sensibilitatea. 

Sperăm că aceste informații să îți fie de folos!