(Publicitate) 5 idei de amenajare a unei garsoniere

(Publicitate) 5 idei de amenajare a unei garsoniere

Ca să amenajezi un spațiu mic să devină funcțional, ai nevoie, printre alte, și de saltele de pat durabile, confortabile. Nu e ușor să faci dintr-o garsonieră spațiu de locuit generos. Totuși, se poate, dacă respecți câțiva pași.

Multe spații de depozitare, elemente de decor cu efecte optice, mobilier multifuncțional sunt doar câteva trucuri pentru amenajarea unui spațiu mic și încăpător totodată.

Amenajează-ți garsoniera în 10 pași simpli

1.Oglindă, oglinjoară…

Da, ai citit bine! Oglinzile fac minuni în spațiile mici. Bine amplasate, ele creează iluzia de spațiu extins. Și, luminate corespunzător, conferă luminozitate încăperilor lipsite de lumina naturală. Pentru un efect optic elegant, poți folosi oglinzi rotunde, în combinație cu cele dreptunghiulare. Se mai poartă și ansamblurile din cioburi mari de oglindă, amplasate artistic.

2.Rafturi și corpuri suspendate

Pentru că trebuie să profiți de fiecare centimetru disponibil, polițele, rafturile și dulapurile suspendate sunt extrem de folositoare. Acestea permit depozitarea obiectelor și lasă mai mult spațiu liber disponibil.

3.Perdele, draperii sau jaluzele? (folosește ca subtitlu)

Perdelele și draperiile lungi și închise la culoare nu prea fac casă bună cu spațiile mici. Poate doar dacă perdelele sunt din țesături extrem de fine și rare. Și permit să pătrundă prin ele foarte multă lumină. În plus, trebuie păstrată o curățenie exemplară, ca să nu se vadă fiecare urmă de praf. Pe de altă parte, jaluzelele de tip rolete, pot salva situația.

4.Mobilier multifuncțional

Într-un hol mic, prea mult mobilier strică. Așa că un ansamblu de hol este extrem de util. Mai exact, un dulap care include spațiu pentru cuier, pantofar și oglindă este tot ceea ce ai nevoie. Și în cameră poți dedica un perete mobilierului masiv, mai exact unui dressing care se încadrează perfect între doi pereți. Există chiar posibilitatea de a alege modele cu masă sau birou rabatabile pe uși.

5.Paturi rabatabile cu canapea și saltele de pat durabile (folosește ca subtitlu)

Ca să eficientizezi la maximum spațiul, poți achiziționa un pat rabatabil pe perete, vertical, care are inclusă și canapea. Unii producători fac la comandă astfel de paturi. În plus, se pot încadra într-un ansamblu de mobilier, care să acopere un perete întreg. Astfel de paturi au nevoie de saltele de pat durabile și confortabile deopotrivă.

Ce fel de saltele de pat să alegi

Când vine vorba despre saltele de pat durabile, trebuie să iei în calcul investiția pe termen lung. În plus, aceste saltele de pat durabile trebuie să ofere și confort maxim în timpul somnului. Prin urmare, alege saltele de pat ortopedice și cât mai funcționale. Spre exemplu, salteaua Naturcomfort Deluxe de la Magniflex este un model ideal. Este o saltea ortopedică cu o înălțime impresionantă. Are 30 cm și e fabricată din material textil ecologic. Asigură un mediu natural pentru somn. Centrul din Spumă Eliosoft menține corpul în poziție corectă. Iar cei 2 cm de spumă cu memorie ajută corpul să se relaxeze rapid. Husa conține fibre de lemn Lenpur țesute. Și asigură prospețime și o bună reglare a temperaturii.