(Publicitate) Răsfață-ți simțurile în dormitorul tău de lux

(Publicitate) Răsfață-ți simțurile în dormitorul tău de lux

O baie călduță, înmiresmată cu arome relaxante, o atmosferă intimă și parfumată, lumini difuze, o pernă confortabilă și o saltea italiană mângâiate de lenjerii satinate reprezintă tot ceea ce ai nevoie pentru un final de zi în luxul propriului dormitor.

Vrei să te simți ca o prințesă contemporană într-un dormitor perfect pentru a te trimite în lumea celor mai frumoase vise? Tot ce trebuie să faci este să aduci luxul suprem la tine acasă. Și să ții cont de combinațiile de culori, de arome ambientale, de piesele de mobilier, de accesoriile de dormit. Din decor nu trebuie să lipsească o saltea italiană de calitate, o pernă pe măsură și câteva elemente decorative cu rol benefic pentru somn odihnitor.

 Lasă stresul la intrarea în casă

Deși ușor de spus și mai greu de realizat, e indicat să nu iei în dormitor problemele de peste zi. Asta ca să poți beneficia din plin de somnul odihnitor recomandat, de cel puțin 7 ore. Un ajutor vine din partea uleiurilor esențiale. Așadar, arome precum lavanda, trandafirul, santalul, neroli sau ylang-ylang oferă acea stare de relaxare de care ai nevoie. În plus, pot avea și efect afrodiziac. Le poți folosi în recipiente speciale, sub formă de bețișoare aromatizate sau poți picura un strop în interiorul feței de pernă.

 Colorează-ți somnul

Pentru un somn cu adevărat odihnitor, culorile contribuie nebănuit de mult. Deși mulți recomandă roșul în dormitor, pentru un plus de erotism, această culoare este total nerecomandată pentru somn. Și asta pentru că poate crește tensiunea arterială și poate contribui la apariția coșmarurilor. Ai putea spune că auriul este simbolul luxului. Poate fi, dar nu în dormitor. Unora le poate provoca griji legate de bani și, implicit, insomnii. Prin urmare, galbenul îl poate înlocui cu succes, emanând aceeași căldură și strălucire solară. Și movul este asociat cu designul interior de lux. Numai că, în dormitor, poate avea efecte nedorite asupra somnului, stimulând visele urâte. Așadar, pentru un somn de calitate, albastrul poate fi cel mai bun aliat. Poate fi prezent pe pereți, în lenjeria de pat, în perdele și draperii și chiar în jaluzele. La fel de benefice sunt și verdele, și argintiul, dar niciodată tonurile de gri.

 Pernă și saltea italiană – confortul luxului suprem

 Patul rămâne centrul universului nostru nocturn. Așadar, are nevoie de tot ce e mai bun pentru a ne îmbrățișa cu tandrețe și a ne oferi somnul perfect. Un set de accesorii de pat format din pernă, saltea italiană și, eventual, topper VIP oferă garanția luxului și confortul suprem. Virtuoso de la Magniflex este o saltea premium cu fermitate medie-moale, ce combină cele mai noi tehnologii și cele mai valoroase materiale naturale. Acest model deține două laturi, pentru vară și iarnă, fiind destinată iubitorilor de lux și a confortului suprem.

 Virtuoso Pillow este o pernă moale și confortabilă, cu miez din spumă Malva – cu extract din plante. Are proprietăți antiinflamatorii, de calmare și aduce beneficii pentru sistemul nervos.

 Salteaua Virtuoso este un model premium, cu fermitate medie-moale, bine echilibrată. Și e făcută din materiale prețioase. Partea de vară a husei oferă răcoare prin compoziția sa de bumbac, in și mătase. Lâna Merino și de cămilă, părul de cal și cașmirul oferă căldură pe timpul iernii. Materialul textil al husei asigură o ventilație maximă și o senzație de moale, mătăsoasă.

 Topperul VIP Virtuoso este făcut din cașmir, lână Merinos, păr de cămilă și de cal. Modelul permite relaxarea fiecărei celule din organism, asigurând o odihnă liniștită. Materialul textil este confecționat din satin, blând cu pielea și oferă o senzație foarte plăcută.